Properes reunions comissions de Ca la Dona – novembre

Properes reunions a Ca la Dona per a la gestió de la casa, activitats… Com ja sabeu, les Comissions de Ca la Dona són obertes a la participació de totes les sòcies, només cal el compromís d’assistir regularment a les reunions i de poder anar seguint els temes que van sorgint en el dia a dia a través dels correus-e.
Anirem incorporant noves dates en la mesura que es confirmin més reunions.

Comissió Ca la Dona: A la Comissió Ca la Dona ens trobem cada segon dimarts de mes, de 17 a 20h, però a vegades programen alguna reunió més. Pots confirmar la data de la propera reunió trucant a la secretaria i consultant la web.
– dimarts 14 de novembre a les 17h

Comissió Ampliada Ca la Dona: A la Comissió Ampliada de Ca la Dona ens trobem cada primer dimarts de mes, de 18:30 a 20:30h, però a vegades programen alguna reunió més.
-Dimarts 7 de novembre, de 18.30 a 20.30 Comi de Casp a Ripoll.
Comissió oberta per a posar en comú eines i recursos per a la recerca de finançament.

Posar en comú els nostres coneixements sobre aquesta matèria ens ajudarà a sumar forces en aquesta recerca i a fer-ne un procés transparent i compartit. (Coneixem experiències similars? Com han aconseguit el finançament? Quines institucions públiques i privades poden treballar amb projectes d’aquest tipus? etcètera.)

Decora-comi:
-Dimarts 21 de novembre, de 18.o0 a 20h.

Per a qualsevol dubte, confirmar dates de les reunions…pregunteu a Secretaria de Ca la Dona.

Sòcia, t’apuntes? Posa’t en contacte amb la Secretaria Ca la Dona (Marta, Betlem).

Log in with your credentials

Forgot your details?