Balanç de la Trobada de Marsella i el Fsmed – dissabte 17 de setembre a les 10:30 h

Després del descans de l’estiu, que esperem que us hagi servit per a renovar forces, idees, projectes, la Marxa Mundial de Dones comencem de nou les nostres activitats. Ens hem deixat alguns assumptes pendents com ara la valoració de l’anada a Marsella i la participació al FSMed, i us proposem fer-ho ara , perquè és bo aprendre de les experiències i veure per on continuar.

I com a data més propera tenim el 17 d’octubre, amb la convocatòria de la MMD de les 24 hores de Solidaritat Feminista. Com sabeu, la Carta Mundial de les Dones a la Humanitat, que descriu el Món que volem construir com a dones, ha estat recorrent el món amb una manta en la què es reflecteixen els valors de la Carta. El 17 d’octubre arribarà al seu destí final, Burkina Faso ,i a tot el món hi haurà accions de Solidaritat Feminista.

Així doncs, per a retrobar-nos i fer aquest balanç de la Trobada de Marsella i el Fsmed, i per a debatre i acordar què podem fer totes plegades el 17 d’octubre us convoquem a totes a Ca la Dona el dissabte 17 de setembre a les 10:30 hores.

Log in with your credentials

Forgot your details?