Curset de Defensa Personal, Nivell II

Aquest curs segueix el treball del nivell I, que s’ha d’haver fet anteriorment (i que tornarem a editar el 2006). Seguim treballant per desenvolupar la calma, l’autoconeixement, la intuïció, l’autoestima i la consciència de l’espai per veure les situacions conflictives abans que sorgeixin, i aprenem a enfocar-les i resoldre-les, fins i tot quan ja són situacions de violència; perfeccionarem tècniques i n’aprendrem de noves; treballarem amb situacions de més d’un agressor; i plantejarem també com afrontar un agressor amb arma blanca. El nivell físic que aquest curs requereix és lleugerament més alt que el del nivell I.

El curs consta de 18 hores de classe i la seva estructura bàsica és la següent:
1. Presentacions personals i repàs dels conceptes bàsics.
2. Profunditzar en la comunicació visual, la distància entre les persones, el moment d’entrar en contacte -fins i tot el contacte físic-, la presa.
3. Treballar la respiració per ajudar a cridar millor.
4. Aprendre a colpejar amb la mà i a empènyer.
5. Perfeccionar les sèries de moviments.
6. Treballar a terra, com utilitzar tot el cos, com caure, com donar cops de peu des de terra, com sortir quan un altre s’ha tirat a sobre nostre – noves tècniques.
7. Treballar més a fons la caiguda: cap enrere, de costat i cap endavant.
8. Sensibilitzar-nos pel moviment de l’altre, veure la intenció de l’altre, el combat.
9. Conscienciejar-nos de l’espai amb diverses persones -especialment amb més d’un agressor-, integrar i assimilar cops, crits, presses i maneres de desfer-se de les presses.
10. Integrar-ho tot, reforçar els conceptes, retornar a la relaxació i integrar-la amb el moviment.

Logística: serà els divendres de 19.30 a 21h, del 30 de setembre al 27 de gener. No hi haurà classe el 7 i 15 d’octubre, 9 i 23 de desembre i 6 de gener. S’ha de dur roba i sabates d’esport.

Cost: El preu és de 80 € si es paga tot el curs al principi, 90 € si es paga en dos cops (al principi del curs i al principi de desembre), i 100 € si es paga 25 € cada mes (setembre, novembre, desembre, gener). Les dones que no són sòcies de Ca la Dona paguen una matrícula de 15 €, que pot ser la primera quota si es volen fer sòcies de Ca la Dona. Aquest curs té un cost major que el nivell I, ja que hi haurà una altra persona treballant amb la professora almenys la tercera part de les classes.

Informació i inscripcions: a la secretaria, de dilluns a dijous, de 10 a 14 i de 16 a 20h.

Log in with your credentials

Forgot your details?