Oferta de treball remunerat

Per acabar el curs, us fem arribar les actes de les darreres assemblees i una oferta de treball remunerat, vinculada a un Pla d’Ocupació que vam sol·licitar.
Ens acomiadem fins el setembre desitjant-vos un feliç agost.

Oferta de treball remunerat
A Ca la Dona s’obre convocatòria per a cobrir un nou lloc de treball remunerat.
Tasques a desenvolupar: la dona seleccionada assumirà tasques d’administració i gestió de l’entitat i de suport a la coordinació, així com d’acollida, atenció i informació a dones i entitats. El ventall de tasques a desenvolupar és divers, i inclou: comptabilitat, compres, cura dels espais, trameses i informacions a les sòcies, atenció i informació, coordinació de projectes i activitats concretes (revista, web, espai infantil, etc.), suport general al desenvolupament de les activitats i projectes de Ca la Dona i implicació i seguiment de l’activitat general de l’associació.

Perfil sol·licitat: experiència i implicació en els camps del feminisme i l’associacionisme; elevat nivell de redacció en català; capacitat de coordinació, planificació i gestió; capacitat de comunicació, relació interpersonal i per a treballar autònomament i en equip; capacitat pel treball administratiu; capacitat pel treball d’atenció a dones; coneixements informàtics (processador de textos, full de càlcul, bases de dades, internet i gestió de webs, correu electrònic, etc.); capacitats per la cura dels espais.

Es valorarà: coneixement o vinculació al projecte de Ca la Dona; coneixements d’altres idiomes; coneixements bàsics de comptabilitat.

S’ofereix: contracte laboral de 12 mesos amb possibilitat de continuïtat, a través d’un Pla d’Ocupació patrocinat pel Servei d’Ocupació de Catalunya; retribució salarial de 15.600€ bruts anuals; jornada de 38 hores setmanals.

Incorporació: 26 de setembre de 2005.
Per optar al lloc de treball cal estar inscrita a l’atur.

Data límit de recepció de sol·licituds: 5 de setembre de 2005. Feu arribar carta de motivació i currículum en paper amb còpia per correu-e.

Mès informació i CV a la secretaria de Ca la Dona, de dilluns a dijous de 10h a 14h i de 16h a 20h.

Log in with your credentials

Forgot your details?