18/03/2011, 9 a 18.30h: VI Jornades Gredidona, Diàlegs intergeneracionals-interculturals de Gènere

A la sala de Graus de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona (Campus Mundet. Edifici Migdia I, 4a planta). Jornada de diàleg sobre el traspàs generacional al moviment feminista i els debats interculturals sobre la imposició de la retirada del vel.

9:00 –Presentació de les Jornades: M. Antònia Pujol, presidenta de la Comissió d’Igualtat de la Universitat de Barcelona; Anna Escofet, degana de la Facultat de Pedagogia; Trinidad Donoso, directora de GrediDona.

9:30–10:30 – CONFERÈNCIA: PASSAR EL TESTIMONI. A càrrec de Gemma Lienas. Escriptora

10:30–13:30 – TAULA RODONA: ENTRETEIXINT MIRADES

Hi intervindran: Montserrat Cervera. Activista feminista de Ca la dona; Anna Morero Beltran. Activista dels drets sexuals i drets reproductius. Forma part de Drac Màgic; Àngels Grases Mullerachs. Directora de l’Espai llibreria Pròleg; Joana Garcia Grenzner. Periodista especialitzada en gènere, redactora de la Independent; Maria Olivella. Politòloga especialitzada en gènere, drets sexuals i reproductius i desenvolupament i  Marta Paz. Membre del grup de dones Biterna de Terrassa.

DEBAT OBERT

15:30-16:30 – PROJECCIÓ / CINEFÒRUM: Pel·lícula – documental: Un racisme à peine voilé (Un racisme mal dissimulat).

16:30-18:30 – TAULA RODONA: (DES)VELANT LLIBERTATS. Hi intervindran: Glòria Casas Vila. Sociòloga. Investigadora del Grup Antigona. Participant en la mobilització per la retirada del Decret del Burca i el Niqab; Fátima Taleb. Mediadora social intercultural; Mariam Eloitri. Membre de l’associació de dones musulmanes catalanes.  Aquí podeu trobar més informació. Organitza:  GrediDona (Grup de Recerca en Educació Intercultural/Dona).

Log in with your credentials

Forgot your details?