11/09:: Divendres 11 omplirem de lila el TRAM82 de la ViaLliure!

Benvolgudes sòcies i amigues de Ca la Dona…tram82 copia

Us convidem a totes a  omplir de feminisme el Tram 82 de la Meridiana (eix Igualtat, color lila), el carrer major de la República Catalana! Anem juntes més de 100 feministes….veniu! Porteu samarreta-vestit… blanc!

Divendres omplirem de colors els 135 trams –tants com escons hi ha al Parlament–, que serviran per traslladar fins a la cambra catalana deu eixos per a la República Catalana, un país nou que volem construir…Nosaltres volem una Catalunya justa i solidària, feminista, sostenible, respectuosa amb la terra i sense exèrcits!

Ens trobarem a la Meridiana,una mica mes amunt d’Aragó, des de les 15h. Si vas en Metro: Clot, sortida Aragó-Meridiana. Busca els globus liles o el Punt informació on tindrem el Decàleg Per una República catalana, lliure independent i feminista. El tenim en més de 12 llengües!  Estarem inflant globus liles. Qui vulgui participar podrà escriure missatge en un globus (per recordar les que falten, per visibilitzar rebuig, desitjos…etc). a les 1645h una companya farà una petita intervenció i donarà pas a l’enlairament.

16:45h  Acció simbòlica “Per una República catalana lliure de violències masclistes”. Enlairament de 200 globus liles

Hem tingut un estiu horrible. Volem que l’eradicació de la violència masclista sigui una qüestió d’Estat a la República Catalana. On tothom se’n senti i se’n faci responsable. És cabdal aconseguir la implicació de tothom per a poder ser totes lliures. Políticament és una qüestió que afecta a totes les estructures d’estat (presents i  futures): serveis de salut, de justícia, policials i de seguretat, educatius, serveis socials, ocupació…per tant PROU RETALLADES en les polítiques de prevenció, detecció, reparació, protecció i lluita vers les violències masclistes! Prou agressions, prou maltractaments, prou explotacions, prou assassinats, prou complicitat, prou victimitzar-nos, prou d’ignorar a totes les que ja no hi són, prou terrorisme masclista, prou impunitat! El feminicidi al codi penal del proper estat català!

17:14 inici acció punter Via Lliure 2015

A les 17.14 començarà a avançar la fletxa-punter gegant, del carrer de Rosselló-Pòrcel al parc de la Ciutadella, per tota la Meridiana. Quan passi la fletxa gegant pel TRAM hem d’aixecar la fletxa-punter de color que toqui a cada Tram, els nostres són els punters liles!

clica per veure bé

I nosaltres…en finalitzar l’onada de color …  Foto col·lectiva per la col·lecció…un selfie!

Queden pocs dies per la diada….si encara no t’has apuntat ho pots fer aquí https://via.assemblea.cat/cat/via-lliure/recorregut

Totes les que vulgueu/tingueu temps…hem tornat a quedar dimarts 8/09 a les 17:30h a ca la dona, podràs aconseguir el vano feminista! (per fer passar millor la calor de divendres!). Ja tens el Vano feminista? Vanos per finançar l’edició de tot el material rodat pel vídeo Les dones i el procés català. El vídeo publicat per Ara és l’Hora són els 7,30 minuts que ja haureu vist http://feministesperlaindependencia.cat/2015/08/24/video-feminisme-independencia/ però hi ha més d’1h de conversa.

Salut, feminisme i independència!

FxI

Log in with your credentials

Forgot your details?