del 10 al 30 d’octubre FemArt: Cos Desobedient

femArt2014Ja podeu consultar el Programa de la Mostra 2014, FemArt 20a edició de la Mostra Art de Dones, del 10 al 30 d’octubre

Exposició FemArt: obres de 22 artistes (+)

del 10 al 30 d’octubre.Dll-Dv // H.: 16-20h

Aquest any Femart vol celebrar l’esdeveniment oferint una visita comentada a tots els grups de dones que ho desitgin. Les visites es faran a les tardes a partir de les 18h, els dimecres i divendres i mentre duri la Mostra.

Concertar dia i hora a: mostrafemart@gmail.com

Altres activitats que es desenvoluparan amb motiu de la Mostra, totes a 19h a Ca la Dona:

Divendres 10 d’octubre – INAUGURACIÓ.

Amb l’entrega del premi, d’una exposició individual, a l’artista guanyadora.

Dijous 16 d’octubre – CINEPIONERES, seminari a càrrec de la periodista, escriptora i cineasta italiana Nadia Pizzuti.

“La presència de les dones al cinema, des de la direcció fins a la interpretació i del guió al muntatge va ser massiva i molt significativa a Europa i als Estats Units fins a l’any 1930…”

Dimarts 21 d’octubre – PÚBLICA DESOBEDIÈNCIA, conferència a càrrec de la reconeguda artista i professora d’art Nora Ancarola.

“Els grecs tenien el concepte Keres com a fusió entre vellesa i mort, entre malaltia i mort. Des de temps immemorials fins a l’actualitat, la cura dels malats o dels ancians ha estat una tasca femenina, però curiosament no hi ha cap divinitat que representi aquesta situació…”

Dijous 30 d’octubre – CLOENDA amb la performance de l’artista Belén Agurto.

Dossier Premsa Femart 2014 en pdf

Ca la Dona. C/Ripoll, 25/ 08002 Barcelona – Telèfon 934 127 161 – femart@caladona.org – femartmostra.blogspot.com.eswww.caladona.org

Log in with your credentials

Forgot your details?