Foto estiu 2012: 25 anys Ca la Dona + samarreta ripoll25

vermutoctubre2011Benvolgudes sòcies i amigues…tornem a proposar-vos el concurs de fotos del FOTOESTIU amb una edició especial pel 25 anys de Ca la Dona. Participar és molt senzill Aquí us deixem les bases….

1- envieu-nos MÀXIM 2 fotos d’aquest estiu a activitats(arroba)caladona.org (DE L’1 D’AGOST FINS EL30 11 DE SETEMBRE 2012.

El tema d’aquesta edició és:…25 anys de ca la dona…i a més hi haurà un premi especial a les fotos on la protagonista sigui la samarreta i/o la xapa: ripoll 25 ca la dona

Important: no oblideu adjuntar el vostre nom, on heu fet la foto, un títol per la foto, i un telèfon o correu electrònic de contacte.

2- per totes aquelles que no tenim internet i volem enviar la nostra foto: porteu-la a Ca la Dona abans del 12 de setembre (c/ripoll 25 de barcelona), Si està la casa tancada, utilitzeu la bústia! No oblideu de deixar-nos les dades de contacte.

3- les rebudes, les posem a la web el 3 octubre 14 de setembre

4-Votacions. totes les internautes de la web de ca la dona podran triar les fotos 25 anys de ca la dona que més els hi hagin agradat, emocionat… Les votacions seran del 16 de setembre fins el 22 de setembre.

Tindrem habilitat un formulari per les votacions….actiu pel període de votacions. També podrem votar des de Ca la Dona (a l’espai de trobada tindrem el punt de votacions, del 17 al 22 de setembre)

El premi especial a la foto amb la samarreta o la xapa de ca la dona s’escollirà el mateix dia del lliurament dels premis, per la Mercè 2012.

4- Guanyadores. les  2 fotos més votades seran les guanyadores del FOTO ESTIU CA LA DONA i tindran premis fabulós val de llibres per comprar a Pròleg! sorpresa.

Per la Mercè  2012 organitzarem l’acte de lliurament de premis del foto estiu. Així que la data estigui confirmada ho comunicarem!

MÉS ENDAVANT INFORMAREM DELS PREMIS…

Animeu-vos a participar! Esperem les vostres fotos!

Log in with your credentials

Forgot your details?