diumenge 16 setembre a les 16h al port del Fòrum amb Dones x Dones: Gaza llibertat. Es necessiten voluntàries

el veler Dones x Dones us convoca a rebre el diumenge el veler Estelle, de la III flotilla de la Llibertat. Com sabeu des de sempre estem compromeses amb la llibertat del poble de Palestina i amb les dones palestines i israelianes que li donen suport.Aquesta iniciativa de la societat civil a favor de trencar el setge de Gaza  de  és una oportunitat més per avançar en una pau que sigui la nostra amb esperança i solidaritat.

US ESPEREM A TOTES (VEIEU EL VIDEO AMB ACTES I COM ARRIBAR) .

http://www.youtube.com/watch?v=LPNYdZcFX-4&feature=youtu.be

cartellRAGweb-723x1024

bannerES NECESSITEN VOLUNTÀRIES:

El veler ‘Estelle’ que té com objectiu trencar novament el setge de Gaza té prevista l’arribada a Barcelona el proper diumenge dia 16 a les 16h. Hi haurà diversos actes lúdics, culturals, de difusió, visita al vaixell…Aquest cartell és un avançament del programa. Necessiten però mans per a col·laborar, sobretot a seguretat, és a dir vigilància externa del vaixell les 24 hores del dia en algun/s dels torns de 6 hores, des del diumenge fins dimecres 19 setembre que marxarà cap a Itàlia, camí de Gaza. Si alguna/n de vosaltres pogués contribuir d’alguna manera, seria fantàstic. Podeu escriure directament a estellecoordinacio@gmail.com i me’n podeu enviar una còpia, o trucar al  600-408-264, Dolors, o a mi mateixa al  671-00-20-15. Dimecres a les 19 h. tindrem una trobada general a NOVA, Pl. Catalunya 9, 4rt (gairebé cantonada amb Rambla Catalunya) per ultimar els detalls de tot el que hi ha previst.

També us podeu adherir al manifest individual o per grups, i fer-ne difussió. http://www.rumboagaza.org/barcelona-prepara-recibimiento/

És un projecte de la població civil de molts llocs del món vers la població civil palestina de Gaza de més de 1.500.000 de persones assetjades a la Franja des de fa anys, als pescadors que són disparats abans d’arribar a les 3 milles marítimes del port, als pagesos que són disparats quan intenten conrear les seves terres, a les persones que no poden accedir a les cures més indispensables per a les seves malalties. Jo ho he vist, jo hi he estat, i veritablement només l’esperança de que el món exterior no els hem oblidat, és el que manté la seva esperança.

El vostre suport és indispensable.

Per seguir les infos: twitter @rumboagaza https://twitter.com/rumboagaza

#rumboagaza #svEstelle

http://www.rumboagaza.org/barcelona-prepara-recibimiento/

dones x donesdones x dones

Log in with your credentials

Forgot your details?