17l09::Una vida amb sentit. Homenatge a Giulia Tamayo, Defensora dels Drets Humans.

la Red de Migración, Género y Desarrollo, companyes de Ca la Dona, ens conviden a l’acte de reconeixement a Giulia Tamayo el proper 17 de setembre a la Bonnemaison….L’acte l’ han preparat amb altres entitats,aquí teniu el fulletó amb la relació d’entitats participants: fulletó acte a Giulia Tamayo. Giula Tamayo, advocada feminista, va morir el 9 d’abril 2014.

Una vida amb sentit. Homenatge a Giulia Tamayo, Defensora dels Drets Humans

Giulia Tamayo León, advocada peruana i activista feminista, fa més de 18 anys que va activar la lluita per la Veritat, Justícia i Reparació a favor de les víctimes d’esterilitzacions forçades del Perú que el govern d’Albert Fujimori va posar en marxa entre els anys 1996 al 2000 amb el denominat Programa Nacional de Salut Reproductiva i Planificació Familiar. Va treballar a Amnistía Internacional a Espanya impulsant accions reivindicatives a favor dels drets humans a nivell mundial.

Des del moviment de drets humans, des de diversos col·lectius activistes pels drets de les dones, des de diverses organitzacions feministes i per a la justícia global que van conèixer el seu treball i dedicació, li retem un homenatge en memòria.

  • Benvinguda i discurs de homenatge a càrrec de Lafede.CAT.

  • Paraules del seu company de vida, José María García Ríos.

  • Visualització d’un petit vídeo sobre la trajectòria de Giulia Tamayo com a defensora dels drets humans.

  • Paraules per a Giulia: Un espai per compartir frases de reflexió de Giulia o sobre ella.

  • Interpretació musical a càrrec de Muna, cantautora mexicana i d’Alonso Landa Tamayo, fill de Giulia.

  • Entrega de reconeixement simbólic sobre Giulia a José María García Ríos i Alonso Landa Tamayo.

  • Cloenda de l’acte.

Hora i lloc:A les 19:00h, a la sala Rosa Vallespir, 2n pis. de la Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix, núm. 7, a Barcelona)

Log in with your credentials

Forgot your details?