Itziar Castro, que la terra et sigui lleu…

Divendres 8 de desembre ens va deixar Itziar Castro. El seu comiat imprevisible ens deixa un profund sentiment de reconeixement i gratitud. Com a feministes trobarem a faltar i recordarem la seva vitalitat, generositat i compromís perquè sempre vàrem poder comptar amb la seva col·laboració. La seva forta personalitat es va desenvolupar en el món de les arts escèniques i d’aquesta manera, en tot moment, amb la seva imatge va saber transmetre el valor de la diversitat i el respecte pels drets humans.

Afegim les paraules que li dediquen des del Projecte Vaca, associació assembleària de creadores escèniques de Catalunya, amb un fort lligam amb Ca la Dona, i del que va formar part:

Itzi. Has passat al costat fi, al subtil, al record que es presenta i es fa viu. Aquest matí anem de la pena a la teva presència en totes nosaltres. La teva tenacitat, el teu esforç per donar, per florir aquest món regant-lo diàriament, sembrant i plantant benvolguda jardinera… Sens dubte no podem deixar d’abraçar la teva imatge i agrair les flors que ens deixes. Llum eterna.

Log in with your credentials

Forgot your details?