Ja és aquí la Revista número 54 de Ca la Dona – setembre 2006

JA ÉS AQUÍ LA REVISTA NÚMERO 54 DE CA LA DONA, en aquesta ocasió hi podreu trobar:

Monogràfic
Després de reflexionar sobre els espais feministes en moviment i constant transformació, ha arribat el moment d’aprofundir en el tema. Per fer-ho, dos espais de dones, diferents entre ells, però igual d’interessants ens presenten com són i quina és la seva manera de fer. Entredós ubicada a Madrid i La Casa Internazionale delle Donne de Roma.

Entrevista
Aprofitant la visita al nostre país, Ca la Dona ha tingut la sort de poder entrevistar a la Zillah Eisenstein, destacada activista, educadora i investigadora feminista i socialista nord-americana.

Actualitat
La Begoña Zabala, d’Emakunde Internazionalistak, ens donarà els punts claus per entendre el procés de pau del País Basc des de la mirada feminista. I des de molt més lluny, la María José Leon ens explicarà el fenomen dels sugar daddies a Namíbia.

D’altra banda hem de destacar que hi ha una nova secció, presentada per Les Tress Posttraumàtic, titulada Exercicis Espirituals, i la ressenya de les pel·lícules Tu vida en 65’ i La Memòria interior.

+ INFORMACIÓ SOBRE LA REVISTA CA LA DONA? Visita la secció REVISTA CA LA DONA de la web, on pots consultar les revistes des del número 46 (menys els 2 últims números publicats).

Important: En motiu de la trobada del 7 d’octubre sobre la nova casa per Ca la Dona tenim penjats a la web alguns artícles de la revista núm. 54! ON? Secció De casp a Ripoll/ Especial Trobada 7 octubre

Log in with your credentials

Forgot your details?