la FEMART 2007 eL tEmPs

Aquest any la Mostra d’Art de Ca la Dona, la FEM ART 2007, ha tingut molt bona acollida. S’hi han presentat més de 110 projectes de pintura, escultura, dansa, instal·lacions, filmets, teatre, intervencions públiques….i de totes aquestes obres se n’han seleccionat una cinquantena. Les artistes provenen, com ja és tradició de la Mostra, de totes les parts del globus terraqüi. S’han presentat dones d’Itàlia, d’Alemanya, d’Estats Units, d’Argentina i evidentment dones dels Països Catalans.
I seguint la tendència dels últims anys, la Mostra va creixent, en espai, en qualitat i en implantació a la ciutat. Dels nou espais expositius de que disposàvem l’any passat, hem passat als 12. S’hi han afegit la Casa Elizalde, l’Ateneu Barcelonès i el Centre de producció artística Hangar.
Les activitats que realitzarem, a part de les exposicions, són molt diverses. Hi haurà activitats per als nens i les nenes, berenars artístics, conferències, debats i altres coses que estan per confirmar però que faran de la FEM ART un punt de referència per a les persones interessades en el feminisme, l’art i la cultura.

Recordeu que les dates de la Mostra són del 26 d’abril al 12 de maig.

Us seguirem informant!

Log in with your credentials

Forgot your details?