La pluja frusta la trobada de Ca la Dona a les festes de la Mercè

recollint tots els trastosdissabte 24,  a barcelona

Malgrat que ens vam llevar amb pluges generalitzades a Barcelona, un grupet de caladones vam trobar-nos a la plaça vuit de març per preparar la trobada i el vermut.

Finalment, vam acordar recollir-ho tot per l’aiguat que estava caient. Massa aigua per la carpa que la Maria havia aconseguit. També ens havien fallat algunes infraestructures. Tot moll i totes molles. Ho tornarem a intentar el mes vinent(22/10)! Tenim pendent fer LA FOTO!

Mala sort, tot i que segons la dita popular Santa Eulàlia va plorar.

Si anaves a venir a la trobada per aconseguir una de les estupendes samarretes CA LA DONA… no et quedis sense! Demana-la a secretaria (c/Sant Honorat 7, de Barcelona, a tocar amb la pl. sant jaume/Palau Generalitat Catalunya. Tenim el mateix telèfon: 93 4127161. Horari per visitar secretaria: dilluns a dijous de 10 a 14 i de 16 a 20h).

trobada357

Moltes gràcies a totes les suporters i a totes les que us vau acostar a la plaça!!!

trobada359

Recordatori properes activitats  Ca la Dona: 27/09 al CCD Francesca Bonnemaison, Dia internacional per la despenalització de l’avortament: Valorem la Llei de l’avortament a Catalunya, amb la Campanya pel Dret a l’avortament i Xarxa de Dones per la salut

4/10 a l’Institut d’Estudis Catalans, Visitem l’exposició dedicada a MARIA SKLODOWSKA-MARIE CURIE (1867-1934)

Més informacions: La jornada castellera, el seguici i la plantada de gegants se suspenen per la pluja http://www.btv.cat/btvnoticies/2011/09/24/actes-suspesos-merce2011-pluja/

Log in with your credentials

Forgot your details?