6/7, 19h l sòcies i dones dels grups…Marxem o ens quedem?

ULL LA REca_la_donaU ÉS A LES 19H!!!! [Aquesta Carta s’envia per correu-e i correu postal a les sòcies que no disposen de correu-e. Us recordem, que si canvieu de correu-e és important que ens ho feu saber. I si teniu amigues sòcies que no estan rebent la info de Ca la Dona, feu-nos-ho saber, si vos plau!]

Benvolgudes amigues i sòcies,

El passat 11 de maig, ens vam reunir en Assemblea i el tema principal va ser el futur econòmic de Ca la Dona davant de la previsió de la possibilitat d’un dèficit de 34.000€1 si es confirmen les retallades més desfavorables i quantioses. La qüestió a resoldre és com reduir les despeses i com augmentar els ingressos. Les despeses més importants són el lloguer i els salaris. Hem intentat negociar una reducció del lloguer amb l’administrador però l’ha denegada rotundament. Actualment estem pagant 2.400 €/mes. Pel que fa als salaris en aquest moment hi han dues secres i una mantenidora i, a més, hi ha pendent una reincorporació a secretaria el setembre.

Els ingressos depenen de les nostres quotes i de les subvencions. És molt important i urgent aconseguir fer més sòcies i/o incrementar les quotes. Pel que fa a les subvencions, tot i que el nostre desig seria ser autosuficients, les subvencions marquen molt la nostra economia i en depenem. Com ens ho farem? Com ens en sortirem? Acomiadaments? ERO?

Propostes

Per tal de reduir despeses ens estem plantejant estalviar en el lloguer. Fins el mes de febrer-març de 2012 no ens podem traslladar a la planta baixa de Ripoll, i estem valorant la possibilitat d’instal·lar-nos provisionalment durant aquests mesos (d’aquest juliol fins a l’anada a Ripoll) en algun altre lloc i estalviar el lloguer (seria un estalvi de més de 15.000€)

Bonus amb motius feministes

bons d'ajut

>Podem fer un endeutament feminista solidari per eixugar els 34.000€ . Si les 400 sòcies poséssim cada una 100€ ho tindríem resolt aquest any

>Buscar l’autofinançament organitzant una gran festa o muntar un bar durant les festes de la Mercè o fer una Rifa per Nadal o organitzar “sopars solidaris” o impulsar la venda de bons d’ajuda… o tot alhora!!!

1 Al web podeu consultar el balanç 2010. Quan tinguem confirmats els ingressos per subvencions del 2011 penjarem també el pressupost. Us podem fer arribar el que vam presentar a l’assemblea si ens el demaneu.

Acords

· Enviar aquesta carta a les sòcies

· Demanar a totes les sòcies que puguin que facin una aportació extra

· Convocar una comi de preparació de “festes i sopars” per pensar en el finançament.

· Demanar a les sòcies ajuda per cobrir hores de secretaria.

Informacions urgents

Si no canvia la situació econòmica, ens estem plantejant deixar el pis de Casp38, aquest estiu. Ja us podeu imaginar que no és gens fàcil per a la Comi prendre aquesta decisió però ho hem de fer per poder garantir la pervivència de CalaDona Possiblement, ben aviat convocarem una Reunió de Grups per anar pensant en el trasllat, si finalment no ens toca altre remei que fer-lo. I per ara convoquem una assemblea de treball per a les sòcies el dimecres 6 de juliol, a les 19h. Aviat rebreu la convocatòria específica: marxem de Casp el mes de juliol… o ens quedem?

S’haurà de decidir com es fa el trasllat, on es guarden les coses durant aquests mesos, què es pot llençar, com es funciona, en quins locals ens reunim, com es fa l’atenció telefònica, com es fan les atencions personals i una llarga llista de problemes que hem de resoldre entre totes.

Us demanem la vostra ajuda, solidaritat, energia, força i imaginació per passar aquest tràngol… fins a retrobar-nos a Ripoll 25!!

Barcelona, juny del 2011

Per a fer les vostres aportacions econòmiques extres us donem els nº dels comptes on podeu fer-les. Qualsevol quantitat serà benvinguda!

Caixa d’Enginyers: 3025 0001 1 2 1433361800

La Caixa: 2100 3205 18 2200303294

Casp, 38, principal / 08010 Barcelona / tel. 934127161 fax / 934123996 https://www.caladona.org / info@caladona.org

Log in with your credentials

Forgot your details?