Noies, artistes, amigues

Bases-Premi-8-de-març-2017moltgran-570x321La Mostra de Dones de FemArt complirà 25 anys d’existència el 2018!

Per celebrar-ho hem presentat un projecte preciós al Premi 8 de març i necessitem el vostre recolzament per guanyar el premi del públic. Això vol dir que totes les que pugueu intenteu estar el dia 8 a 3/4 de 5h de la tarda davant l’Ajuntament , heu de ser puntuals perquè a les 6 s’acaba tot…!!!

I ara us fem cinc cèntims del projecte:

Centenars d’artistes han col·laborat al llarg d’aquests últims 25 anys amb La Mostra que ha esdevingut un referent important per l’art i el feminisme. Tenim documentació i memòria d’un quart de segle de reflexions anuals i col·lectives, visuals i plàstiques referents 25 temes triats , any rere any, per feministes. I ho volem celebrar realitzant un projecte de recopilació d’obra i de reconeixement a tantes artistes i a tant de públic engrescat i fidel:

1—UNA GRAN EXPOSICIÓ EXTRORDINÀRIA, RETROSPECTIVA I RE-IMPULSADORA de les artistes, que il·lustrarà la historia recent dels feminismes a Catalunya i que anirà acompanyada d’activitats complementàries (“retrobades”, taules, conferències, seminaris…)

2—L’EDICIÓ D’UN CATÀLEG per oferir a consulta pública, que recollirà la documentació gràfica i textual referent a cada Mostra (25 anys de producció artística feminista a Barcelona!!)

3— La Mostra pretén tenir, també, una VESSANT ITINERANT I DIDÀCTICA, per tal portar arreu de Catalunya un tast d’art contemporani vinculat al feminisme, i d’incidir en l’educació visual i plàstica amb nous imaginaris i nous valors no discriminatoris.

Os esperem, el dia 8 a 3/4 de 5h de la tarda davant l’Ajuntament. Així més tard anem juntes també cap a la Mani. Gràcies anticipades , guapes!!

Atenció, últimes informacions!

Lliurament del XXXI Premi 8 de març de 2017 –

Maria Aurèlia Capmany: Dones creadores. L’acte tindrà lloc el dimecres 8 de març, a dos quarts de sis de la tarda, al Saló de Cent de l’Ajuntament, plaça de Sant Jaume, 1. Les portes s’obriran a les cinc de la tarda. Es podrà participar en la votació del premi del públic entre les 17 h i les 17.20 h, al Saló de Cròniques. L’entrada és lliure. La capacitat del saló és limitada. Si voleu assistir a aquest acte i necessiteu servei de lectoescriptura, cal que ho sol·liciteu abans del 3 de març a les 15 h, al telèfon 93 402 71 90

 

Log in with your credentials

Forgot your details?