Obrim les formacions de la Xarxa – Inscripcions per a l’abril! [Almena Feminista]

Després de la fase de diagnosi (podeu consultar els resultats aquí), estem molt contentes de poder posar en marxa la fase formativa de la Xarxa Associativa de Comunicació Feminista! Tenint en compte les necessitats detectades a través de la primera fase del projecte i les prioritats que ens heu expressat, hem dissenyat 8 sessions formatives per tal de millorar la comunicació de les vostres entitats o col·lectius.

La formació, gratuïta per a totes les entitats i col·lectius que heu participat en el projecte, es durà a terme cada quinze dies (sempre en dimarts) entre el 10 d’abril i el 17 de juliol, en sessions de treball de 3 hores (de 15.30h a 18.30h), a les instal·lacions de l’Institut Català de les Dones. Les dates de les formacions seran les següents:

  • 10 i 24 d’abril.
  • 8 i 22 de maig.
  • 5 i 19 de juny.
  • 3 i 17 de juliol.

Tal com es va plantejar i decidir en la sessió de desembre de tancament de la diagnosi, les sessions formatives aniran acompanyades d’assessoraments individualitzats. Per a cada entitat o col·lectiu participant en la diagnosi, s’ofereixen dues hores d’assessorament online amb una o dues docents del conjunt de sessions formatives. Els assessoraments es duran a terme durant l’últim trimestre de l’any, un cop finalitzat el bloc comú de formació.

Obrim avui la inscripció a les formacions del mes d’abril! En breu, un cop tancat el contingut de la resta de sessions, us farem arribar una nova comunicació perquè us hi pugueu inscriure. Les dues formacions del mes d’abril són les següents:

  • 10 d’abril: Coneixement de les dinàmiques organitzatives i informatives dels mitjans. A càrrec de la periodista Sònia Pau (les persones que heu fet les diagnosis individuals ja la coneixeu!).
  • 24 d’abril: Redacció de continguts en format periodístic. A càrrec de la periodista Cristina Rius.

Per tal d’inscriure-us a aquestes formacions, heu d’omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç. Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Les inscripcions es tancaran tres dies abans de cada formació (en aquest cas, el 6 i el 20 d’abril). No obstant això, us animem a inscriure-us al més aviat possible! A partir del 30 de març, i per tal que els recursos de què disposem no es desaprofitim, obriríem les places que quedin buides a altres col·lectius o entitats que puguin tenir interès en aquestes formacions.

Esperem que les dues sessions previstes per a l’abril us siguin útils i donin resposta a les vostres expectatives!

Abraçada i fins ben aviat!

L’equip d’Almena

Log in with your credentials

Forgot your details?