Parlem de Violència des de la Llibertat – Dissabte 18 de novembre

PARLEM DE LA VIOLÈNCIA DES DE LA LLIBERTAT

Dissabte 18 de novembre, a les 11h a Ca la Dona (Carrer Casp, 38, principal, Barcelona)

“La violència contra les dones atempta contra el principi de la llibertat femenina […]. Entre les situacions de les dones objectes de la violència i les de les dones subjectes de la llibertat, que són els dos pols que delimiten aquest eix, es pot tractar tota una sèrie de temes i aspectes que, d’alguna manera, s’ordenen en una seqüència gradual des de l’anàlisi i la denúncia dels diferents tipus de violència fins a l’esperança i vivència de la llibertat femenina”. (eix violència i llibertat” de la Trobada de dones de Llars Mundet)

Més enllà de les urgències i les vindicacions, cal tornar a parlar en relació a nosaltres mateixes, a la violència i la no violència, com ens afecten i com les anem enfrontant. I sobre temes pendents com la violència a la infància, a la gent gran, a les lesbianes, entre les dones…

… el 25 de novembre és el Dia Internacional per la no violència contra les dones. Estigueu atentes a les múltiples convocatòries dels grups de dones per aquelles dates. Ens trobem totes a la concentració (aviat us farem arribar la convocatòria).

Si voleu llegir articles sobre aquest tema podeu baixar-vos la revista número 48 de Ca la Dona de la pàgina web www.caladona.org, apartat arxiu de la revista.

Xarxa Feminista i Ca la Dona.

ESPECIAL 25 DE NOVEMBRE A LA WEB DE CA LA DONA!

Log in with your credentials

Forgot your details?