12/05:: Preparem la Marxa contra Monsanto 23Maig 2015. Dimarts a les 19h

a pl.sant jaume 2013Benvolgudes, us convidem a totes a la trobada del 12 de maig, 19h, per preparar  la participació a la Marxa contra Monsanto, acció mundial del 23 de maig.

Un any més, ens sumem a l’acció de protesta global organitzada des del moviment cívic March Against Monsanto (MAM) que 1 o 2 cops l’any es movilitza en més de 50 països el mateix dia, a la mateixa hora.

a la reunió anterior vam acordar per la següent:-Saber si es manté la convocatòria a Barcelona, 12h a la Pl.sant Jaume Marxa contra Monsanto

-Decidir la nostra acció i on i quan en funció info punt anterior

-Declaració feminista pel 23/05 marxa contra Monsanto

A part de tots els motius permanents per Marxar contra Mosanto, hem de saber que a casa nostra s’ha activat una subcomissió de transgènics del Parlament en la que tots els sindicats agraris s’han mostrat a favor del seu cultiu i apostant per la coexistència amb producció ecològica!

Fa poques setmanes, el Glifosat cancerígen s’està anunciat massivament als mitjans audiovisuals, tant públics com privats i Som lo que Sembrem ha endegat una campanya exigint la retirada de l’anunci a TV3.

I la UE ha modificat a la baixa les regulacions sobre la producció transgènica!

La  Marxa contra Monsanto 2015 d’aquesta primavera coincidirà amb el dia de reflexió de les eleccions municipals.

Per salut, per dignitat, per justícia…vine a la preparar l’acció per aturar Monsanto: a ca la dona dimarts 12 de maig, 19h.

mam2015

Monsanto. Coneguda corporació agroquímica  dels EEUU que controla el mercat de les llavors i de bona part dels aliments. La MAM pren en el nom de Marxa contra Monsanto com a símbol de super corporació agroquímica, però marxem rebutjant totes les corporacions del ram Monsanto, Basf, Syngenta, Down, Novartis, Du Pont…que utilitzen la biotecnologia, pesticides, nanotecnologia… monopolis transnacionals que perjudiquen seriosament la salut de tothom, es carreguen la biodiversitat del planeta, acaparen terres, generen més pobresa i desigualtat als païssos on arribem amb promeses d’acabar amb la fam…

Les MAM: 23 de maig i 12 octubre

Hort de Ca la Dona

Log in with your credentials

Forgot your details?