Properes reunions Comissions Ca la Dona – Desembre 2006

Properes reunions a Ca la Dona per a la gestió de la casa, activitats… Com ja sabeu, les Comissions de Ca la Dona són obertes a la participació de totes les sòcies, només cal el compromís d’assistir regularment a les reunions i de poder anar seguint els temes que van sorgint en el dia a dia a través dels correus-e.
Anirem incorporant noves dates en la mesura que es confirmin més reunions.

Comissió Ca la Dona: A la Comissió Ca la Dona ens trobem cada segon dimarts de mes, de 17 a 20h, però a vegades programen alguna reunió més. Pots confirmar la data de la propera reunió trucant a la secretaria i consultant la web.
– dimarts 12 de desembre a les 17h

Comissió Ampliada Ca la Dona: A la Comissió Ampliada de Ca la Dona ens trobem cada primer dimarts de mes, de 18:30 a 20:30h, però a vegades programen alguna reunió més.
-Dimecres 13 de desembre, 19h – per a començar a dibuixar l’espai de Ripoll, 25, a partir de les propostes que tenim fruït del treball realitzat per les alumnes d’arquitectura de l’UPC. Ens trobarem amb la professora Sandra Bestraten.

-Dimecres 19 de desembre, a les 18.30 – per parlar sobre el projecte de Ca la dona. En aquesta ocasió, serà un monogràfic sobre quins són els mecanismes per a prendre decisions, què significa la transparència, quina és l’autoritat de les discussions que realitzem, etcètera.

Decora-comi:
-Dimecres 13 de desembre, des de les 18:30h – per continuar millorant la casa…avui, per posar els armaris recent comprats, al lloc previst que ja us vam comentar abans de l’estiu. Totes les dones dels grups que habitualment teniu materials a la sala Virgínia esteu especialment convidades.

Per a qualsevol dubte, confirmar dates de les reunions…pregunteu a Secretaria de Ca la Dona.

Sòcia, t’apuntes? Posa’t en contacte amb la Secretaria Ca la Dona (Marta, Betlem).

Log in with your credentials

Forgot your details?