Recol·lecta de materials per dones de Bukina Faso

burkinafaso__3Benvolgudes sòcies i amigues… la Gemma,  companya Dones Juristes, del projectes Espai perls Drets  i  Hort de Ca la Dona, viatjarà a Burkina Faso i té ocasió de portar cap allà aparells, material escolar, joguines i roba d’estiu… Podem ajudar???

Hola noies, Burkina Faso es un dels països mes pobres del mon. Com algunes sabeu jo ja fa mes de 10 anys que hi vaig tot sovint. Es un país on hi ha moltes cultures, i moltes d’elles s’estructuren en sistemes matriarcals, però això no vol dir que les dones ho tinguin millor, hi ha matrimonis forçats, es practica l’ablació i les dones van a la presó per avortar. Fa dos anys vaig anar a una presó i hi havia una dona que havia intentat avortar i estava allà amb el seu fill, la vull anar a veure però espero ja no trobar-la presa.

Jo col·laboro amb varies petites ong que treballem donant suport a les dones que lluiten contra la mutilació genital femenina i per l’educació de les dones.

burkinafaso_17Aquest nadal tinc previst fer un viatge i com que puc portar 2 maletes de 20 Kg cada una, estic fent una recol·lecta de telèfons mòbils, roba d’estiu, material escolar, joguines i tot el que penseu que poden necessitar.

El dia 30 a la Casa Orlandai al barri de Sarrià farem una festa amb tallers, menjar burkinaves, podreu veure una pel·lícula, veure artesania africana i escoltar musica.

burkinafaso-26Us adjunto el cartell i unes fotos.

Us hi espero per així conèixer millor aquell país.

Gemma

Si no pots anar el dia 30/11 a la Festa Casa Orlandai, pots portar les coses a Ca la Dona. Localitza, a secretaria Dones Juristes, la caixa de recollida per Burkina Faso. Res trencat, que tot funcioni, en bon estat.

Africa5

Log in with your credentials

Forgot your details?