Seguim….setembre 2011

El 12 de setembre secretaria torna a obrir portes, telèfon i emails! Recordeu que tenim el mateix número de telèfon: 93 4127161

La  secretaria de Ca la Dona està ubicada a Sant Honorat núm7 , 08002 de Barcelona. Els grups ens reunirem a la bonnemaison-ccd, fins a poder entrar a la casa del carrer Ripoll 25, de Barcelona.

estrenant Ca la Dona a Sant Honorat, 7 de setembre

estrenant Ca la Dona a Sant Honorat, 7 de setembre

Estem treballant en el  número 74 de la revista Ca la Dona;  Preparant la propera Mostra d’art de dones: retrospectiva de la Fem Art; continuem amb la campanya pel dret a l’avortament – s’acosta el 28 de setembre!;  fent camí cap a ripoll 25; organitzant la propera moguda de l’espai infantil;  l’espai pels drets en marxa; preparant la visita a l’exposició Marie Curi; buscant les millors condicions pel centre de documentació; continuaran els enviaments de l’internet feminista (tot i que aquest curs es faran en cap de setmana)…

i aquest setembre arriba amb sorpreses!!! … per aquests mesos de trànsit cap a ripoll 25, t’animem a que portis Ca la Dona per tot arreu!

Busca la xapa que més t’agradi, regala-la a les amigues.., i si t’agraden totes, fes la col·lecció de 8 xapes de casp a ripoll!

quina és la teva xapa?

i el dia 13 et presentarem les samarretes ca la dona!!!! no deixis d’encarregar-ne una abans que s’esgotin! Número limitat.

a la primera trobada a la plaça 8 de març  ens farem la foto  Ca la Dona!

trobades a la plaça 8març: estem pendents rebre les autoritzacions. Volem trobar-nos l’últim dissabte de mes a la plaça 8 de març, també coneguda com a plaça de les dones, al costat del pati de la nostra propera casa Ripoll25. Seguirem informant.

Log in with your credentials

Forgot your details?