Seleccionades FEMART 2012

botó fem art 2012La 18ena Mostra d’Art de Dones de Ca la Dona, FEM ART’12, AFINITATS, ja comença a fer-se realitat.

El jurat reunit el passat 25 de Juliol, va tenir en compte diverses consideracions a l’hora de realitzar la selecció d’obres, com l’adequació al tema, construcció del projecte artístic entorn a discursos feministes, prioritzar-ne la novetat i la originalitat o disposar de prou informació sobre el format i execució de les peces presentades.

Desprès d’aquestes deliberacions, ens plau fer-vos arribar el llistat de les 14 artistes que heu estat seleccionades per participar en la propera edició de la MOSTRA D’ART DE DONES “FEMART’12”.

Maria José Carneros

Mariona Colom

Cynthia Fusillo

Lesley Yendell

Lidia Tamboleo

Montse Valls Codina

Raquel Gomez

Rosa Puig i Torres

Solange Morello Zamora

Trinidad García Espinosa

Veronique Serfass

Ina Olavarria

Eva Caceresi

Susanna Widmann

Maria Romero

Les que no apareixeu a la llista no heu estat seleccionades per aquesta convocatòria. De totes maneres us agraïm el vostre interès i us convidem a participar activament en les altres propostes, com la 2a edició de la subhasta, i d’altres activitats obertes, de les quals us mantindrem informades.

Més info al bloc: http://femartmostra.blogspot.com.es

En breu l’equip de curadores de la Mostra d’enguany ens posarem en contacte amb les seleccionades de la mostra per aclarir temes del muntatge de l’exposició, que tindrà lloc del 18 d’octubre al 16 de novembre, i citar-vos per a una reunió a l’espai amb la resta d’artistes al setembre.

Cordialment,

Comissió FemArt’12–FemArt.

Mostra d’Art de dones Ca la Dona

femart@caladona.org

http://femartmostra.blogspot.com.es

www.caladona.org/femart

carrer Ripoll, 25 08002 Bcn

Tel. 934127161

Log in with your credentials

Forgot your details?