SOBRE LA CAMPANYA D’OBJECCIÓ FISCAL DE DONES X DONES 2004-2005

Els darrers anys DxD hem destinat els diners de la campanya de l’objecció fiscal a projectes de dones palestines en els territoris ocupats.
Seguint els nostres objectius de continuar treballant contra la militarització i el que comporta, més encara en els països amb conflictes armats, la nostra campanya pretén prendre consciència de l’absurd de les guerres i les violències, també pretenem fer-ho arribar a la població civil de casa nostra, i especialment a les dones (que podem i tenim el dret de fer estratègies de desobediència) perquè deixin de pagar els impostos que es dediquen a defensa i armament.

Enguany hem estat a Palestina i Israel, i hem lliurat els diners de l’objecció fiscal als següents projectes:

Centre Happy Children de Ramallah, que treballa amb nenes i nens epilèptics i amb infants traumats per la violència del conflicte. Treballa també amb les mares organitzant tallers per fomentar la independència i empoderament.
Projecte de beques d’estudi per a les noies de la Universitat de Birzeit (a 10 km. de Ramallah), per pagar despeses de taxes, llibres i allotjament (quan s’han de quedar a la universitat si els chek-points impedeixen la tornada a casa). El projecte contempla la necessitat d’aquestes beques perquè són les noies les més desfavorides en qualsevol situació, i seran elles les més susceptibles d’abandonar els estudis, cosa que significa el retorn a l’àmbit domèstic i potser el casament obligat.

DonesxDones agraïm a totes i tots el vostre suport i solidaritat. Esperem poder continuar el treball conjunt i augmentar la xarxa de solidaritat i objecció fiscal.

Log in with your credentials

Forgot your details?