totes a la plaça pq continui l’acampada pacífica

acampadabcn031

Última hora: SI TIENES INFO DE DETENIDXS LLAMA AL EQUIPO DE ABOGADXS: 689 819 905

HOY A LAS 19HS CONCENTRACION MASIVA EN PLAZA CATALUNYA, Y EN TODAS LAS ACAMPADAS DEL ESTADO TENEMOS QUE SER CIENTOS DE MILES!!!

Ja us sabeu LA POLICIA ESTÀ DESALLOTJANT PLAÇA CATALUNYA. TOT S’HA INICIAT A LES 7 MATÍ.Helicòpters…

a hores d’ara (passades les 11h…) les companyes que estan per a la plaça ens diuen que ha hagut gent ferida, cap els hospìtals…Fem crida per anar a donar suport a la gent que està a la plaça i perque segueixi sent una acampada pacifica. La gent s’apropa amb galetes i aigua…. retransmitit per Montse Pineda. Creación positiva)

l’Almudena, ens ha anunciat que no ha pogur salvar res (pancartes i materials) de l’espai Feministes Indignades. Caldrà reconstruir-ho tot!

La Montse Pineda confirma que es manté la convocatòria de mani de les 17h a Colón. Recordeu que hem quedat a les 1630h per sortir cap a la mani.

Seguirem informant…

PODEU SEGUIR PER TELES, RÀDIOS I TWITTERS…

des de Madrid, les companyes estaven preocupades per nosaltres.

Esta mañana la policia ha ocupado la plaza catalunya con un despliegue increible, Mossos d’Esquadra, los antidisturbios, helicopteros… En principio la excusa era que querían despejar los materiales para poder limpiar bien la plaza (la escusa se la han currado muy poquito), pero estan llevándose todos los materiales de las comisiones, talleres, equipos informáticos, etc. Toda la gente que se ha enterado y puede va hacia la plaza pero no dejan entrar ni salir a nadie.

También han desalojado la plaza que se ocupaba en Lleida.

Os paso un enlace de radio donde lo han retrasmitiendo.http://www.contrabanda.org/contrabanda/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=28

yoli, la coordi

Log in with your credentials

Forgot your details?