Vídeos “El dret a viure sense por” i “El dret a una vida digna”

Ja teniu disponibles els vídeos de les diferents sessions de les taules rodones “El dret a viure sense por” i El dret a una vida digna de #DonesEnMoviment on participen algunes companyes.

El dret a viure sense por: La violència contra les dones és un dels problemes més greus de les nostres societats i una evidència del rebuig als canvis en les relacions de gèneres. Establirem un diàleg intergeneracional sobre les continuïtats i transformacions en la violència contra les dones. Com s’hi enfronten les dones, col·lectivament i individualment, i quines polítiques i canvis s’haurien d’exigir.

El dret a una vida digna: Entre els integrants de l’oposició antifranquista hi havia gent d’ideologia molt diversa: socialistes, comunistes, socialcristians… Molts d’ells també tenien en comú que consideraven que el feminisme era “insolidari”, “excloent” i “petitburgès”. A la llum del present, aquesta taula pretén debatre com unes relacions de gènere més equitatives contribueixen a aprofundir en el sistema democràtic.

31 de gener, amb Marisa Fernández, Mercè Molina, Fe Escat Torres, Eva Díez i Lorena Garrido.

28 de març, amb Eulàlia Vintró, Neus Moreno i Teresa Torns.

Log in with your credentials

Forgot your details?