Vine al concert de presentació del CD ‘Femcees Flow Feminista: Rap pels Drets de les Dones’

Aquest mes de desembre presentarem el recopilatori Femcees Flow Feminista: Rap pels Drets de les Dones, que impulsem27_flyer_concierto_Barcelona_web-199x300 juntament amb La Tuerka per donar suport a grups i xarxes de dones de l’Estat espanyol i Llatinoamèrica amb dos concerts a Barcelona i Madrid.

El de Barcelona serà l’11 de desembre a les 21h a l’Espai Jove La Fontana, amb la participació de Mai (femcee integrant de la Revenge) i BOCAdeBABA. Aquí podeu apuntar-vos a l’esdeveniment que hem creat a Facebook i compartir-lo amb les vostres amistats, familiars i xarxes. Per només 8 euros, podreu adquirir les entrades per al concert de Barcelona a l’espai feminista Ca la Dona (C. Ripoll 25, metro Urquinaona, L1 i L3, Barcelona) els dilluns i dijous de 11 a 14h del matí i els dimarts i dijous a la tarda de 17 a 20h, o a La Ciutat Invisible, SCCL (C. Riego, 35, metro Plaça de Sants, L1 i L5, Barcelona), de dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 17 a 21h.

El concert de Madrid serà el 27 de desembre a la Sala Starving, i actuaran Efecte Doppler i Fúria.

En tots dos concerts podreu adquirir els CD del recopilatori i us informarem sobre la resta de punts on podreu comprar-lo.

16 femcees (raperes) i grups de les dues ribes de l’Atlàntic participen en Femcees Flow Feminista cedint temes inèdits i/o de forma solidària per al recopilatori: l’Estat espanyol, col·laboren BKC, Efecto Doppler, Furia, Mai, La Omega, Phussyon, BOCAdeBABA, Shuga Wuga, Larah Fémina, Emi i Alya; de Llatinoamèrica i el Carib, Krudas Cubensi de Cuba; Mare Advertencia Lirika de Mèxic, Anita Tijoux de Xile, Rebeca Lane de Guatemala  i Caye Cayejera d’Eqüador.

Recolza el flow feminista per a recolzar el moviment feminista!!!

Maria Palomares Arenas

Log in with your credentials

Forgot your details?