03/10-31/10::. Expo retrospectiva Vint Anys de Projecte Vaca. Els dies 10, 18 i 25 d’octubre visita guiada per l’exposició i la història del Projecte Vaca.

Data: Exposició: del 3-31 octubre
LLoc: Ca la dona (c/Ripoll, 25, Barcelona)
L’ASSOCIACIÓ DE CREADORES ESCÈNIQUES PROJECTE VACA- COMPLIM VINT ANYS!
L’Exposició commemorativa del vintè aniversari es podrà visitar a Ca la Dona –carrer Ripoll, 25- planta baixa– fins el 31 d’octubre. 
L’EXPOSICIÓ és una retrospectiva de les activitats que integren la nostra singladura i anirà acompanyada de la performance “Petges en la pastura”, un viatge itinerant per la història vacuna.
L’exposició es podrà visitar els dies 10, 18 i 25 d’octubre en horari de 16h a 20h. Aquests tres dies hi haurà a l’exposició una companya del Projecte Vaca per explicar-vos el treball i la trajectòria de l’associació:
dimecres 10 d’octubre: Mercé Espelleta
dijous 18 d’octubre: Teresa Urroz
dijous 25 d’octubre: Rosa J. Devesa
Així que val aprofitar aquests tres dies per visitar l’exposició. Si no podeu venir en algun d’aquests horaris, l’exposició també es pot visitar en horari de DLL- DJ de 17h a 19h però sense la sort de tenir l’explicació detallada del Projecte.
—–
Projecte Vaca és una associació de creadores escèniques (1998) creada amb voluntat d’aglutinar totes aquelles dones que intervenen de forma creativa en les arts escèniques. Tenim dues cites anuals amb el públic. El cicle d’autoria femenina contemporània Primavera Vaca, on representem lectures dramatitzades, proposem tallers d’escriptura teatral i fem taules rodones que aborden la dramatúrgia contemporània del país i, el Novembre Vaca és la mostra anual de les creacions fetes per les sòcies. Una programació variada d’activitats multidisciplinàries i interculturals per a públic de totes les edats.
Per més informació: http://projectevaca.com/

Log in with your credentials

Forgot your details?