02/06::. Propera reunió de Bollos en Teoria dissabte 2 de juny a les 12h. a Ca la Dona

Després d’una enriquidora discussió sobre «La legitimación y la reivindicación de las prácticas sexuales no normativas en la teoría queer. Susana López Penedo (2003)», «Contra la teoría queer desde una perspectiva indígena. Nxu Zänä (2010)» i la Introducción de «El Eje del Mal es Heterosexual (2005: 17-27)», per a la propera reunió de Bollos en Teoria hem decidit continuar el debat amb els Transfeminismes amb els següents textos:

– «Pre-textos, con-textos y textos» de Miriam Solá. Introducció al llibre Transfeminismos, epistemes y flujos pag. (2015: 15-27)
https://www.caladona.org/grups/uploads/2015/03/transfeminismos.pdf

– «¿El corto verano del transfeminismo?» de Itziar Ziga, també del llibre Transfeminismos, epistemes y flujos pag. (2015: 81-91)
https://www.caladona.org/grups/uploads/2015/03/transfeminismos.pdf

– «Transfeminismo: ¿sujetos o vida encomún?», de Silvia L. Gil y Amaya P. Orozco (2010?)
https://www.caladona.org/grups/uploads/2011/06/transfeminismo-_sujetos_o_vida_en_comun_0.pdf

També podreu trobar tota la informació i els textos al bloc de Bollos en Teoria: http://bollosenteoria.blogspot.com.es/

Recordeu que aquest és un espai de debat teòric lesbianofeminista que compta amb un vermuteo posterior on som nosaltres mateixes que col·laborem aportant quelcom de beguda i menjar pel pica-pica… però si per qualsevol raó no t’has pogut llegir el textos o no tens res que aportar al vermut, doncs, no us preocupeu que sou igualment benvingudes…

Així doncs, bon profit i bones lectures!!!!

Log in with your credentials

Forgot your details?