09/03::. 2ª viquimarató/editatona d’Art+ Feminisme BCN a la Sala 3 de l’Apolo

Us convidem a totes a participar en la 2a viquimarató / editatona d’Art+Feminisme BCN que tindrà lloc el 9 de març de 12h a 22h a la (3) d’Apolo

2a viquimarató / editatona Art+Feminisme BCN amb motiu del 8M 2019  

INSCRIU-TE A 019

La Viquimarató o “Editatona” Art i feminisme és una activitat que s’inscriu dins de la iniciativa internacional Art+ Feminism que té com objectiu fer visibles les dones cis i trans, les persones de gènere no binari, els feminismes i les arts a la Viquipèdia. Cada any, durant el mes de març, organitzadores i noves editores d’arreu del món, ens reunim en grups per aprendre a editar la Viquipèdia, crear nous articles i millorar el contingut existent.

Aquesta viquimarató està centrada en el programa El Bloque TV i organitzada per Art+Feminisme, Liquen Data Lab, Visual404, Mujeres Y Música (MYM), la UOC i la Sala Apolo amb la col·laboració d’Amical Wikimedia i Wikimujeres. És oberta a qualsevol persona interessada en els temes de gènere, feminismes i les arts, i especialment indicada per persones interessades en la música urbana. Té com a suport d’edició els grups de treball de Ca la Dona (per dones, bolleres i trans*) i l’Espai Viquidones UPF (obert a tothom), i per tant, l’aprenentatge i les edicions que aquí s’iniciïn, trobaran la seva continuïtat en aquests espais d’edició permanent.

+ INFO: http://bit.ly/2DYr9gJ 

Log in with your credentials

Forgot your details?