1/10:: Teixim Ca la Dona. Parlem del model de gestió i presa de decisions

PLOTTER-CA-LA-DONAEstimades sòcies,

Esteu convidades a participar al procés participatiu pel canvi i la definició del model d’usos i gestió de Ca la Dona, anomenat “Teixim Ca la Dona”. La propera sessió serà dissabte 1 d’octubre de 10h a 14h.

Aquest dissabte és la primera de les tres sessions proposades dins del bloc de “Gestió i decisió” (les següents sessions d’aquest bloc seran el dilluns 10 i el dilluns 24 d’octubre).

Dins d’aquesta primera sessió sobre “Gestió i decisió”: 3 experiències/projectes polítics (l’Ateneu la Base, Can Batlló i l’Ateneu Popular 9 Barris) vindran a compartir amb nosaltres aspectes sobre el seu funcionament intern, aportant-nos informació sobre com s’organitzen, com decideixen, quina estructura tenen, com es financen, etc.

L’objectiu de la sessió és que treballem sobre diferents models de gestió. Farem una sessió mixta:

– Una part de xerrada oberta

– Una altra de sessió de treball del procés “Teixim ca la dona”, a partir d’entrevistes grupals on poder aprofundir en les qüestions organitzatives, de presa de decisions, d’estructura i de finançament de cada projecte.

Us convidem a venir a participar situades en la pregunta “Què volem per Ca la Dona”?. Des d’una actitud d’escoltar les aportacions per identificar elements dels que parlen les altres experiències que ens ressonin amb Ca la Dona: elements que trobem interessants per poder incorporar, i que podríem promoure dins d’aquest procés.

Alguns dels aspectes que abordarem amb aquestes experiències seran:

– Què és gestió per vosaltres? Què hi entra a dins? Qui o quins grups gestionen la part ideològica del projecte?

– Quins són els vostres espais de participació? Qui hi participa? Tenim mecanismes, espais, grups,… alguna estratègia per facilitar i estimular la participació, a nivell de persones que arriben al projecte?

-En els espais de participació que teniu, sobre què es pot decidir i sobre què no? Com es decideix en els diferents espais? Com es comunica a la resta? A qui es comunica què?

– Quins grups o persones tenen àrees de responsabilitat? Quines responsabilitats? Hi ha uns mínims de responsabilitat?

– Quins elements garanteixen la sostenibilitat del projecte?

– Com us financeu?

Necessitarem portàtils per prendre nota a la segona part de la sessió, si pots, porta el teu!

Ens veiem dissabte i en acabat farem una mica de pica-pica!

Si creus que últimament estàs molt desconnectada de Ca la Dona, però t’agradaria reprendre el contacte, no dubtis a venir. Recordem que el procés és obert i t’hi pots afegir en qualsevol moment. Per poder seguir el fil, descarrega’t el resum de la primera sessió aquí i el de la segona aquí.

Log in with your credentials

Forgot your details?