13/03::. Reunió convocada per Dones x Dones en motiu de la campanya 5M: “L’abraçada dels pobles”

Bon dia amics i amigues

Us enviem la informació de la campanya “5M: L’abraçada dels pobles”. que la xarxa de Dones de negre a la que pertanyem esta secundant i impulsant i que voldriem fer extensiva a Catalunya

L’objectiu és que, coincidint amb les eleccions europees, el 5 de maig a les 12h hagi accions en el major nombre de ciutats per mostrar la nostra posició enfront de les polítiques migratòries i el neofeixisme que va guanyant terreny a poc a poc a Europa.

Us enviem tres documents: els acords de la trobada que va sortir aquesta campanya, els compromisos per la defensa de les persones migrants i contra el neofeixisme i la declaració de la campanya. (PRESENTACIÓ_DE_LA abraçada5m, COMPROMISOS D’ARTEA, DECLARACIÓ_català5M)

Estem segures que totes podem fer alguna cosa en el nostre entorn i la nostra ciutat, així que us animem a sumar-vos a la campanya, distribuir la informació i organitzar alguna acció per al 5 de maig a la vostra localitat.

 

Per parlar de tot plegat i fer una campanya conjunta us convoquem el dia 13 de març a Ca la Dona Ripoll 25 de Barcelona. a les 7 de la tarda.

Us demanem que aquesta reunió vingueu dones i si de cas a la propera ja la fem a alguna altra entitat

Si us sembla que alguna altra entitat hi participi la convideu.

Us esperem i abans esperem veure’ns a la vaga i mani  del 8 de Març

 

Dones x Dones

Ca la dona. Ripoll 25

Barcelona

Log in with your credentials

Forgot your details?