13/11:: Diumenge, Bloc feminista a les Fonts de Montjuïc de Barcelona -Feministes per la Independència-

Benvolgudes,

13-novembre-1La última del Tribunal Constitucional de l’estat espanyol ha estat  autoatorgar-se la facultat de suspendre qualsevol càrrec polític si considera que pot cometre una il·legalitat, obrint la porta a les suspensió temporal en qualsevol moment, encara que no hagi fet res, per simple sospita del TC.

A més de 300 ajuntaments hi ha oberts expedients i el nostre Parlament ja coneix la querella contra la seva Presidenta, Carme Forcadell i les imputacions a la mesa. L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència convoquen pel diumenge 13 de novembre a les 12 del migdia, una concentració a l’avinguda Maria Cristina (fonts de Montjuïc) de Barcelona.

Feministes per la Independència, ens sumem un cop més a la mobilització ciutadana en rebuig de la judicialització de la política que patim al nostre país, en defensa de les nostres institucions i en suport a la Presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell (com ja vam fer el passat 20 d’octubre). La voluntat d’un poble no és il·legal!. Punt de trobada feminista davant les Fonts de Montjuïc (costat hospitalet). Quedem  a les 11:15h… a les 12h estarà a petar i no ens trobarem! Amb tot, busqueu globus lila i banderoles feministes.

Demostrem al món que no permetrem la vulneració dels nostres drets!

cvngeqgwaaabdpyUs hi esperem!

Log in with your credentials

Forgot your details?