21/10::. Preparem plegades les mobilitzacions pel 25 N.

Novembre Feminista

Des de Novembre Feminista convidem a tots els col·lectius feministes, molt especialment els dels barris i pobles de Barcelona i altres territoris a participar activament en la preparació de la manifestació a Barcelona pel 25N, Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones.

Amb aquesta mobilització volem visibilitzar el nostre  rebuig vers les violències masclistes que  colpegen a totes les dones i  persones amb una identitat de gènere no heteronormativa,  per manifestar la necessitat d’enfortir i  consolidar l’autoorganització feminista com a resposta a aquestes violències estructurals.

En el manifest ‘Davant les violències masclistes, autodefensa feminista’  (pots adherir-te) expressem el nostre suport a totes les iniciatives i accions que s’estan duent a terme als barris, pobles i ciutats de Catalunya. 

Recalquem el treball que s’està fent des de fa anys des dels diferents i diversos moviments feministes per visibilitzar aquestes violències i denunciar que no són fets aïllats, sinó que responen a un mandat patriarcal, capitalista i colonial  basat en les relacions de poder perpetuades en la nostra societat. 

Us esperem a totes a Ca la Dona (c/Ripoll, 25 Barcelona) el dilluns 21 d’octubre a les 19 hores.

1 Comment

Comments are closed.

  1. […] Dilluns 14 – Reunió de preparació del #25N 19h, Ca la Dona c/Ripoll, 25 https://caladona.org/14-10-preparem-plegades-les-mobilitzacions-pel-25-n/ Dijous 17 – Cicle Cinefòrum Migrar és un dret. Projecció de «Los Muros del Agua» 19 h, […]

Log in with your credentials

Forgot your details?