XV Fòrum contra les Violències de Gènere

Ja podeu consultar el programa del XV Fòrum contra les Violències de Gènere que organitza la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere o que se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de novembre de 2019 a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona. Enguany  girarà entorn de les violències masclistes a la infància i l’adolescència. 

L’objectiu és denunciar la violència que pateixen els fills i filles víctimes de violència masclista, que ha arrabassat la vida de 27 menors i ha deixat 243 orfes en els darrers 6 anys, segons l’informe 2018 de la Fundación Mujeres i el Fondo de Becas Fiscal Soledad Cazorla. S’hi abordaran, també,  les violències masclistes en les relacions esporàdiques i de parella a l’adolescència, abordar la prevenció dels abusos sexuals infantils, la mutilació genital femenina, els matrimonis forçats, el tràfic i explotació sexual de menors, etc, però també contribuir a generar un posicionament, respostes i mobilització per part del jovent envers les violències masclistes.

Podeu formalitzar la vostra inscripció al Fòrum en aquest enllaç: http://www.violenciadegenere.org/forum-contra-les-violencies-de-genere

Programa XV Fòrum contra les Violències de Gènere.pdf

Log in with your credentials

Forgot your details?