15/02:: Reunions preparatòries 8 de març

30acc056eefaa17655fb482e0f42c3aa_xlEstimades companyes,

Al mes de gener vam iniciar les reunions del 8 de març per tal d’organitzar i preparar tot allò necessari per aquest dia tant important. Fins al moment ja s’han realitzat 5 reunions preparatòries i hi ha temes bastant avançats. El lema d’aquest any és “LA REVOLUCIÓ IMPARABLE DE LES DONES”, el recorregut i tot allò referent a permisos està també en marxa. En referència al cartell, està gairebé enllestit i us podem avançar que és fantàstic! Respecte al MANIFEST, està força avançat gràcies a la feina del grup de treball de manifest i a les últimes dues reunions entre totes les assistents hem anat fent petits canvis. Així doncs, encara no està acabat però li queda poquet. Com veieu, ja hem fet molta feina però encara queda! Falta preparar la PANCARTA, i les MINI PANCARTES per la manifestació. Així que ja sabeu, encara sou necessàries i entre totes podem fer més!

Les reunions són TOTS els DIMECRES  fins al 8 de març a les 19h.

A continuació us deixem un resum i actes corresponents de les reunions que hem anat fent:

  • A la reunió de l’11 de gener vam organitzar una mica totes les passes i coses que hem de fer (podeu llegir l’acta sencera, amb tot el que vam parlar aquí: ACTA WEB- 1ra reunió del 8 de març, .
  • A la reunió del 18 de gener ens vam centrar sobretot en busca el lema i el tema d’aquest any. El lema estava bastant clar però faltava acabar de perfilar la frase de les diferents opcions que vam plantejar. (ACTA WEB- 2na reunió del 8 de març). 
  • A la reunió del 25 de gener es va parlar sobretot del manifest, es va fer una pluja d’idees de temes importants que han de quedar reflectits en el manifest. Es vol fer un manifest més curt, clar i senzill que l’any passat i ja hi ha un grupet treballant en la seva redacció. La decisió del lema (recordem que estava entre dos propostes) es farà finalment a la pròxima reunió del dia 1 de febrer. Podeu consultar l’acta sencera per la vostra informació (ACTA-WEB-3ra-reunió-del-8-de-març)
  • A la reunió del 2 de febrer es va parlar sobretot del cartell (va venir l’artista encarrega a presentar-nos el que havia fet i veure quins canvis es podien fer), es va acordar definitivament el lema d’aquest any “La Revolució Imparable de les Dones” i les dones encarregades de la redacció del manifest van fer la presentació del primer esborrany. A més, es va parlar de la pancarta (s’ha creat un GRUP DE TREBALL per treballar en el disseny i execució de la pancarta, on faran falta més voluntàries). Podeu consultar l’acta sencera (ACTA-WEB-4rta-reunió-del-8-de-març)
  • A la reunió del 8 de febrer ens vam centrar sobretot a continuar treballant el MANIFEST. El grup de treball del manifest havia fet les modificacions que s’havien parlat a la última reunió del dia 2 de febrer. Tot i així, i al haver-hi noves dones assistents, es va tornar a llegir el manifest i van sorgir nous aspectes a canviar o millorar per tenir un manifest com cal. A la pròxima reunió mirarem els últims canvis del manifest i a veure si el podem donar per enllestit i pensarem en la pancarta i mini pancartes.

La pròxima reunió tindrà lloc el 15 de febrer, a les 19h a Ca la Dona.

Si voleu fer una lectura del manifest (encara és un borrador), escriviu a la secretaria de Ca la Dona i us el facilitaran: info@caladona.org

Ajudeu-nos a fer difusió, i a ser el màxim de dones per preparar-ho tot.

Una abraçada,

“La revolució serà feminista o no serà”

Log in with your credentials

Forgot your details?