7/11:: 7N, Vine a la Marxa contra les violències masclistes

busSoles podem però juntes som més fortes

El 7 de novembre de 2015, a les 12h, dones i col·lectius feministes de tots els pobles del Regne d’Espanya marxem juntes a Madrid per exigir que la lluita contra les violències masclistes sigui una qüestió d’estat.

Invitem tota la població civil que s’hi sumi, ja que l’eradicació de les violències masclistes i les violències contra les dones és una qüestió que afecta tota la societat.

Ni un feminicidi més! Prou de violències masclistes i d’inacció per part de la justícia i dels governs!

A Catalunya tenim la Llei 5/2008, 24 abril, del dret de les dones a eradicar la violència masclista, reconeguda com a referent en aquesta temàtica, però que no s’està desplegant en la seva totalitat ni dotant dels recursos suficients per fer-la efectiva. És per això que a part de sumar-nos a la marxa col·lectiva 7N a Madrid, volem traslladar les mateixes reivindicacions i demandes al NOU Parlament de Catalunya per tornar-li a recordar que en aquest nou país que moltes feministes desitgem, no hi ha cabuda per la violència masclista. Cal que la lluita contra les violències masclistes sigui una qüestió d’estat! Volem una Catalunya lliure de violències masclistes !!!

Ca la Dona

_____________________________________________________________________

Ca la Dona donem suport i us animem a participar a les activitats del novembre feminista del 7N al 25N, i en concret a la marxa del 7N a Madrid. A continuació teniu tota la informació de la moguda del 7N per si encara no us heu apuntat. Aquí hi ha el manifest.

Els feminismes es movilitzen el 7 de novembre contra totes les violències masclistes. Davant de la manca de voluntat política ocuparem els carrers de Madrid per exigir a l’Estat Espanyol una política contundent i clara en educació, prevenció i atenció a totes les violències masclistes.

Les violències masclistes i les violències envers les dones són assumpte de totes i tots, i és imprescindible movilitzar tota la societat formant part d’aquesta marxa.

No més agressions contra les dones!

Prou feminicidis!

Els governs i el conjunt de la societat han de respondre davant aquestes violències!

La marxa començarà a les 12:00 des del Ministeri de Sanitat. Hem organitzat autobusos des de Barcelona per participar al bloc inicial de dones. Si vas amb un altre mitjà de transport, hem fet un punt de trobada a la Estatua De Velázquez. Museo Del Prado. Madrid a les 11 hores del matí

Si vols més informació envia un correu: novembrefeminista@openmailbox.org

Anem totes a Madrid!!!!

Qué fer després de la mani???

A partir de les 14 h Menjar vegà i canyes feministes a la Quimera

Ladyfest Barcelona s’en va a Madrid.

Log in with your credentials

Forgot your details?