7/11:: Marxa a Madrid contra les violències masclistes

busBenvolgudes, a Ca la Dona donem suport i us animem a participar a les activitats del novembre feminista del 7N al 25N, i en concret a la marxa del 7N a Madrid. A continuació teniu tota la informació de la moguda del 7N per si encara no us heu apuntat. Aquí hi ha el manifest.

Els feminismes es movilitzen el 7 de novembre contra totes les violències masclistes. Davant de la manca de voluntat política ocuparem els carrers de Madrid per exigir a l’Estat Espanyol una política contundent i clara en educació, prevenció i atenció a totes les violències masclistes.

Les violències masclistes i les violències envers les dones són assumpte de totes i tots, i és imprescindible movilitzar tota la societat formant part d’aquesta marxa.

No més agressions contra les dones!

Prou feminicidis!

Els governs i el conjunt de la societat han de respondre davant aquestes violències!

La marxa començarà a les 12:00 des del Ministeri de Sanitat. Estem organitzant autobusos des de Barcelona per participar al bloc inicial de dones. Sortirem el dia 6 de novembre al voltant de les 23:00 i tornarem el 7 de novembre a partir de les 17:00.

Si vols venir amb nosaltres a Madrid en autobús, segueix els següents passos el més aviat possible:

Omple el formulari a peu de pàgina

Fes un ingrés de 37€ al número de compte: ES39 0075 0128 86 0600566442 posant el teu COGNOM + NOM amb el concepte MARXA 7N.

Recomanació : porta el comprovant de pagament el dia del viatge.

Inscripcions fins el 29 d’octubre

Organitza: Novembre Feminista

Log in with your credentials

Forgot your details?