Troianes 15

IMG-20151026-WA0000Ahir, diumenge, després de sortir del teatre i de la xerrada amb actrius i actors de l’obra, vam pensar que valia la pena fer un “les sòcies recomanen” i animar-vos a totes a passar pel Teatre Akadèmia (teniu temps fins el 8 de novembre) a veure aquesta obra, aquesta tragèdia,  sobre els estralls de la guerra – les guerres –  en les dones.

Quatre dones en escena poderoses, dignes, clares en les seves reflexions però sotmeses a un destí crudel, humiliant…

Unes actrius fantàstiques que des de dins del seu cos-territori ens fan sentir com Hècuba, com Cassandra, com Andròmaca, com Helena totes les misèries que comporten les guerres.

A les que hi vam anar, ens va agradar molt !! Per això us recomanem Troianes 15.

Animeu-vos val la pena!!

El 31 d’octubre de l’any 2000 el Consell de Seguretat de les Nacions Unides va aprovar la Resolució 1325 on, per primera vegada, es reconeix l’impacte dels conflictes armats sobre les dones i la importància de la seva participació en els processos de pau. Amb motiu dels 15 anys de l’aplicació d’aquesta resolució i coincidint amb la cimera de les Nacions Unides que se celebra aquest octubre a Nova York, l’Agència Catalana de Cooperació posa en marxa la campanya de sensibilització “#DONAVEU1325”.

Log in with your credentials

Forgot your details?