15/03:: Seguim Teixint Ca la Dona. Propera assemblea 15 de març 19h

Captura de 2017-03-02 11-26-05Estimades sòcies, amigues i grups de Ca la Dona,

Us informem d’un canvi de data de la propera assemblea de Ca la Dona que serà finalment el dia 15/03 a les 19h. Hem hagut de fer un canvi de data donat que el dia 16 de març tenim una visita molt especial a casa nostra: una trobada-debat amb Rita Segato, antropòloga feminista argentina. Volem que sigui un acte entre activistes per compatir experiències i canviar el món.

El dia 15 continuarem totes juntes la feina que vam iniciar fa ja uns mesos amb el procés participatiu. Recordeu que aquesta nova etapa vol ser “re-constituent” de l’organització, gestió i sosteniment de CLD, per tal d’entomar amb forces revitalitzades el nou repte que suposa l’ampliació de l’espai, la incorporació de noves dones, de nous grups, i de noves perspectives del feminisme.

La passada assemblea, vam treballar per a concretar el treball realitzat en el procés Teixint Ca la Dona i dotar de contingut al nou model de gestió en els tres espais que el conformen: Assemblea, Comissió Tècnica i La Comuna. Aquí podeu llegir l’acta.

Com a ordre del dia, proposem continuar debatent i consensuant entre totes els elements pendents que no vam acabar de tancar i que són:

  • Funcions de la comi petita
  • Presa de decisions de La Comuna
  • Definició dels criteris de Ca la Dona

Us hi esperem a totes!

 

 

Log in with your credentials

Forgot your details?