16/02::. Aquest dissabte, manifesta’t a Barcelona!- “L’Autodeterminació no és delicte”

Un cop començat el Judici A La Democràcia, aquest dissabte omplirem els carrers de Barcelona sota el lema “L’Autodeterminació no és delicte”. La mobilització que començarà a les 17h de la tarda omplirà la Gran Via de Barcelona des de plaça Espanya fins a plaça Universitat.

Davant un Estat espanyol que porta a judici el dret a manifestació, convoquem a la ciutadania a omplir massivament i pacíficament els carrers. Som davant un moment crucial del país i per això demanem una resposta excepcional al carrer. Cal desbordar novament Barcelona.

Entitats sobiranistes de la societat civil i partits polítics es mobilitzaran en defensa dels drets civils i socials i per denunciar l’intent criminalitzador que en fa l’Estat espanyol en el Judici a al Democràcia que va arrencar dimarts al Tribunal Suprem.

Entre les entitats i partits presents que donen suports a les mobilitzacions hi ha Catalunya en Comú, la Crida Nacional, Acció Escolta, l’Associació Catalana pels Drets Civils, l’Associació de Municipis per la Independència, l’Assemblea Nacional Catalana, CIEMEN, la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Escoltes Catalans, FemCat, Irídia, Lafede.cat, la FAPAC, Minyons Escoltes i Guies, Novact, Òmnium Cultural, la Plataforma per la Llengua, Unió de Pagesos, la Intersindical, USTEC.

Les següents mobilitzacions seran:

21 de febrer, vaga general

Les entitats i partits sobiranistes convocats donen suport a la vaga general convocada pels sindicats el 21 de febrer.

16 de març, a Madrid

Dissabte 16 de març ens manifestarem al Madrid Solidari. Serà a les 18 h.

 

+ info: https://www.omnium.cat/ca/lautodeterminacio-no-es-delicte-dissabte-a-les-17h-a-barcelona/

Log in with your credentials

Forgot your details?