17-18-19/10::. XVI Jornades sobre Colòmbia: Les Dones, Protagonistes de la Pau a Colòmbia

Ens posem en contacte per convidar-vos a participar a dos esdeveniments que coorganitzem a l’octubre al voltant de les Dones com a Protagonistes de la Pau a Colòmbia:
  • 17 d’octubre de 15 a 19hs al Parlament Europeu (Brussels):
CONFERÈNCIA:Women and Gender in the Peace Agreement’
Aquí pots consultar el cartell. Hi haurà traducció anglès-castellà. Estigueu atentes a la nostra web i xarxes socials perquè potser es pugui veure en streaming!
  • 18 i 19 d’octubre a l’Espai Francesca Bonnemaison (Barcelona).
JORNADES: “Les dones, protagonistes de la Pau a Colòmbia:
Enfocament de gènere en la implementació de l’Acord de Pau”.

Seran dos dies de reflexió, diàleg i formació amb la presència de dones colombianes que aportaran la seva saviesa i experiència des de diferents àmbits.La senadora i ex comandant de les FARC, Victoria Sandino Palmera, juntament amb Claudia Mejía Duque. directora de Sisma Mujer, i Maria Villella Ariño, investigadora de l’Escola de Cultura de Pau (UAB), seran les encarregades de la taula inaugural el 18 d’octubre: “L’Acord de Pau amb perspectiva de gènere. Com s’està implementant?”, amb la moderació de la periodista de TV3 Isabel Galí Izard.

El divendres 19 d’octubre hi haurà la taula “Justícia transicional. Quin és el paper de les organitzacions de víctimes i els moviments feministes i LGTBI?”
Amb la Liza García Reyes, representant de CooperAcció a Colòmbia, assessora del Grup de Treball de Gènere de la Comissió de la Veritat i activista del moviment LGTBI, i la Martha Ceballos Vega, del Movimiento de Víctimas de Crímernes de Estado (Movice). Amb la moderació de l’Elena Grau Biosca, del col•lectiu En Pie de Paz i Grup de Dones Giulia Adinolfi.

La darrera taula de les Jornades serà sobre “Dones constructores de pau als territoris. Quins són els reptes?”
Amb la participació de María Cristina Obregón Carrillo, responsable d’educació política a la Organización Femenina Popular (OFP) del Magdalena Medio, i Mayerlis Angarita Robles, directora de Narrar para Vivir de Montes de María. Amb la moderació de María del Rosario Vasquez Sepúlveda de La Colectiva de Mujeres refugiadas, exiliadas y migradas.

Al llarg dels dos dies també hi haurà espai per audiovisuals, dansa i música colombiana. Aquí podeu descarregar el programa.

Log in with your credentials

Forgot your details?