2/12:. Jornada ‘Experiències del treball femení: Testimonis i representació en els mitjans de comunicació. Quina feinada!’

Us convidem a la Jornada Experiències del treball femení: Testimonis i representació en els mitjans de comunicació. Quina feinada!, organitzada per l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, que tindrà lloc el proper dissabte dia 2 de desembre, d’11 a 13 h, a l’Espai Francesca Bonnemaison, Sala La Cuina (C/ Sant Pere Més Baix, 7, Barcelona).

La jornada posa el focus en el debat sobre la representació de les experiències de treball de les dones en els mitjans de comunicació i compta amb la presència de persones expertes en l’anàlisi dels factors que determinen la seva invisibilització:

Joana García Grenzner, feminista, periodista, formadora i investigadora especialitzada en gènere i comunicació.

Sandra Ezquerra, Directora de la Càtedra UNESCO Dones, Desenvolupament i Cultures i Coordinadora del Grup de Recerca Societats, Polítiques i Comunitats Inclusives, ambdós de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

D’altra banda, es presentarà públicament el muntatge audiovisual realitzat en el taller Quina feinada!, amb la intervenció de testimonis i reflexions de les dones de diversos municipis integrants de l’Observatori.

Entrada lliure fins a completar l’aforament. Consulteu el programa.

Us hi esperem!

Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD)
Regidoria de Feminismes i LGTBI
Ajuntament de Barcelona
Camèlies, 36-38
08024 Barcelona
T. 932 85 03 57
cird@bcn.cat
http://www.bcn.cat/dona

Log in with your credentials

Forgot your details?