“ArxivemelMoment” al Centre de Documentació de Ca la Dona

L’Associació d’Arxivers de Catalunya està promovent una campanya que s’anomena “ArxivemelMoment”. L’origen d’aquesta iniciativa es remunta als atemptats de 17 d’agost quan es van haver de recollir la multitud d’escrits i objectes que veïnes i veïns de Barcelona i Cambrils havien anat dipositant als carrers dels seus municipis. Veient i valorant l’interès de conservar-ho, els arxius municipals de Barcelona i Cambrils van oferir-se per tractar-los documentalment.

Posteriorment, els gravíssims fets que envoltaren les accions de l’1 d’octubre van convertir aquella iniciativa en una campanya d’àmbit català per preservar evidències dels moviments socials i polítics, en la qual sobretot les imatges i els records escrits o orals de la ciutadania també seran recollits pels arxius.

El Centre de Documentació de Ca la Dona vol participar en aquestes iniciatives aportant-hi una visió feminista, i és per això que demanem a totes les sòcies que hi vulguin col·laborar que escriguin els seus records personals d’ambdós fets, així com els sentiments i emocions que els acompanyaren i ens els facin arribar a l’adreça del projecte; i/o que facin donació de les imatges que conservin.

Adreça del projecte: cldarxivemelmoment@gmail.com.

Per descomptat que seran benvinguts tant els records personals com les imatges de tots aquells altres esdeveniments de rellevància social i política que s’estan succeint per tal de deixar-ne constància des de la visió feminista.

Les que vulgueu participar, feu-nos-ho saber primer amb un mail a l’adreça del projecte i us enviarem les indicacions oportunes. Us agrairem molt que us animeu a participar i ens ho comuniqueu el més aviat possible, en el ben entès que per dur a terme la vostra col·laboració us podeu prendre el temps que cadascuna necessiti. Les que prefereixin explicar oralment els seus records, es poden posar en contacte amb nosaltres a la mateixa adreça.

 

Log in with your credentials

Forgot your details?