24 hores de Solidaritat Feminista amb el cicle del sol – 17 d’octubre

El 17 d’octubre de 2000 la Marxa Mundial de Dones contra la violència i la pobresa va engegar un procés d’accions . Ara , 5 anys més tard , el 17 d’octubre del 2005 tancarem la campanya de la Carta de les Dones a la Humanitat que es va iniciar amb la seva aprovació a Ruanda en l’Assemblea Mundial de la Marxa.

Aquesta Carta contempla la visió que les dones de la Marxa tenim per la Humanitat des d’un punt de vista de gènere. En aquest mateix procés s’ha anat teixint una manta feta de quadrets de totes les dones del món a on la manta s’ha aturat. La recepció i cloenda de la campanya es celebrarà a Burkina Faso el mateix 17 d’octubre amb un munt d’actes organitzats per les dones africanes.

Aquest mateix 17 a tot el món les dones faran 24 hores de solidaritat feminista organitzant en la seva zona activitats de tot tipus per cridar l’atenció sobre la situació o situacions que encara patim les dones.

Així doncs , a Barcelona també volem afegir-nos a aquesta acció i us convoquem el mateix 17 d’octubre a les 17’30 (ja sabem que no totes o molt poques podeu arribar a aquesta hora , per això la concentració s’allargarà fins a les 20 , 20:30 hores i totes us podreu afegir a la rodona a l’hora que pugueu arribar. Esperem que cap a les 7 :30 serem una bona colla) a la Plaça de Sant Jaume . Ens centrarem en la pobresa. Farem una pancarta i ens ficarem en rodona amb pancartes ( bocadillos) com feien les postres germanes sufragistes , i el cercle s’anirà fent gran en la mida que les dones vagin arribant.

Aquesta és la nostra proposta , esperem que el cercle sigui ben gran.

Ja n’hi ha prou que les dones gestionen la pobresa, que visquin amb pensions de misèria , que es desesperin per no poder arribar a final de mes i en altres llocs que no sàpiguen que oferir als seus infants .

TRENQUEM EL SILENCI

Marxa Mundial De Les Dones

Log in with your credentials

Forgot your details?