26/02:: “La catifa vermella – Dones en primera línia de la política institucional”

catifavermella-pEsteu totes convidades a la presentació del llibre “La catifa vermella – Dones en primera línia de la política institucional”, Col·lecciò Tinta Fèmina, Llibre Col·lectiu, amb 10 autores i Pròleg de Marta Selva Masoliver. Divendres 26 de febrer: a 19h, La Cuina, Espai Bonnemaison, C Sant Pere Més Baix, 7, Bcn.

Tinta Fèmina. El pensament feminista és ampli i plural, part d’un moviment social central en l’evolució política contemporània i part important de l’acadèmia. En moments de crisi, en què els drets socials pateixen greus retallades i els drets de les dones semblen prescindibles, amb la col·lecció Tinta Fèmina, l’editorial Trabucaire pretén obrir un nou espai de reflexió i expressió del pensament feminista. Simone de Beauvoir deia: «La representació del món, com el món mateix, és obra dels homes; ells ho descriuen des del seu punt de vista, el qual confonen amb veritat absoluta». Amb Tinta Fèmina volem trencar aquesta veritat absoluta, donar espai a dubte i reconeixement a les aportacions de les dones.

Les Autores: Mercè Civit i Illa, Montserrat Tura i Camafreita, Carme Porta Abad, Silvia Bonet Perot, Lourdes Muñoz Santamaria, Carme-Laura Gil i Miró,  Carme Valls Llobet, Lídia Santos i Arnau, Imma Mayol i Beltran, Empar Pont i Albert

recomanat per Carme Porta!

Log in with your credentials

Forgot your details?