27/06::. [Entrepobles] Projecció del documental “La Meva Pell” (27 de juny)

Us convidem a la projecció del documental La Meva Pell el 27 de juny a les 19.30h al Casal de Barri Pou de la Figuera (Sant Pere més Baix, 70) en el marc dels esdeveniments previs a l’Audiència de Barcelona del Tribunal Permanent dels Pobles sobre la violació amb impunitat dels drets humans de les persones migrants i refugiades.

Un documental de SICOM i Entrepobles amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Cinefòrum després de la projecció.

Enllaç per a reserva (gratuïta però recomanada per les limitacions d’aforament): educacio@entrepobles.org

Avançament d’imatges. Càpsules disponibles a: http://lamevapell.cat/

La Meva Pell és el relat de vuit dones valentes amb arrels, identitats, orígens i sabers diferents. Dones que han viscut l’experiència del procés migratori en primera persona. Dones que han deixat el seu país buscant un futur a Europa i que, moltes d’elles, encara l’estan buscant a causa dels incompliments dels Estats membres de la UE en un mar de “fronteres invisibles”.

La Meva Pell, realitzat per SICOM i Entrepobles, reflexiona sobre la migració. Posa el focus en l’acollida des del punt de vista de la dona com a supervivent d’una doble discriminació, com a migrant i com a dona.

El documental La Meva Pell reivindica el dret a migrar posant-nos a la pell de vuit dones que han exercit el seu dret a la lliure mobilitat.

Log in with your credentials

Forgot your details?