28|03 9:15 :: TOTES les que puguem :: suport a Itziar G. | TOTES contra la màfia

Estimades,

Moltes ja la coneixeu, d’altres potser encara no. Ha estat a Ca la Dona en la darrera sessió dels Vincles Feministes, i en d’altres ocasions. Ara, cal fer-li suport:

CONVOCATÒRIA DE SUPORT A ITZIAR GONZALEZ !!! TOTES LES QUE PUGUEM AL PALAU DE JUSTÍCIA DE BARCELONA!!!!!!!!

Fem-ne difusió. Convoca: L’Associació de Veïnes del Casc Antic, amb el recolzament de totes!

Plantem cara a la màfia. Que no ho faci sola.

Passeig Lluis Companys 14-16 (Palau Justícia), 9:15h

“La lluita de l’ Associació de Veïns del Casc Antic de Barcelona ha estat una peça imprescindible per poder destapar el cas Palau i portar a part dels seus responsables davant de la justícia.

Una lluita que va coincidir en el temps amb la presència d’Itziar González al cap davant del Districte de Ciutat Vella, algú que va intentar fer les coses d’un altra manera. Algú que va intentar que en la planificació urbanística del Districte hi hagués honestedat; algú que va dir prou a la corrupció.

Aquest fet li va suposar amenaces, al més pur estil mafiós, pressions, boicots, fins que finalment va deixar el lloc que ocupava a l’Ajuntament. Un gest que des del veïnat que estimem els nostres barris, que els construïm i defensem dia a dia, agraïm; i creiem necessari en aquests temps que corren.

És per això, que convoquem una concentració de suport a la Itziar aquest proper divendres dia 28, a les 09:15, a Lluis Companys 14-16.

Podríem haver anat a xiular al Millet, el Montull, els alcaldes, el Bragados…. els dies que van declarar: hem optat per mostrar-los el nostre rebuig amb indiferència. I escollim anar a donar suport a aquells que han mostrat que les coses es poden fer d’un altra manera. Que es pot ser honest i dir prou a la corrupció.

Hem preferit anar a donar suport a la Itziar, una peça clau en una lluita que és col·lectiva, de totes. Una lluita que no s’ha acabat i en què no la deixarem sola: ni a ella, ni a ningú dels que cada dia plantem cara a la màfia.”

AVV Casc Antic

Log in with your credentials

Forgot your details?