NdP :: Roda de premsa :: 8M 17:30h a Pl Universitat

Us convidem a totes a venir a fer suport a aquesta roda de premsa de la Campanya pel Dret a l’Avortament, així com a fer-ne difusió.

Després… Totes al bloc feminista de la mani del 8 de març! (recordeu, al primer bloc és no mixte)

CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA

Campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït

Dissabte 8 de març | Dia Internacional de les Dones

17:30h a la Plaça Universitat (Bcn)

La Campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït, en el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, celebrarà una roda de premsa prèvia a la manifestació unitària del 8 de març.

Davant el moment històric en el què ens trobem, tant per l’amenaça d’un greu retrocés en el reconeixement institucional dels Drets Sexuals i Reproductius a l’Estat Espanyol, com pel context polític que estem vivint a Catalunya, la Campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït realitzarà pel matí una Jornada de Treball.

A la roda de premsa PRESENTAREM les CONCLUSIONS d’aquesta JORNADA de treball que haurem realitzat pel matí sobre les possibles legislacions entorn a l’avortament i les seves conseqüències sanitàries. Acordarem i presentarem l’estratègia actual a seguir i les línies vermelles que són innegociables en favor dels drets de les dones.

Sempre tenint en compte aquest atac frontal al dret al propi cos que es vol materialitzar des del Govern del PP i, alhora, valorant les possibilitats de treball en el marc català.

Tot seguit, convoquem a la manifestació que sortirà a les 18:30h des de la Plaça Universitat.

text en versió pdf per a difondre, aquí.

Campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït

Podeu trobar l’últim manifest de la Campanya, la Contrareforma es concreta : No farem cap passa enrere! a: http://sosdretalpropicos.blogspot.com.es/p/manifest_19.html

Log in with your credentials

Forgot your details?