28n:: L’especial impacte de la violència masclista en les dones adolescents

Dones JuLogoDonesJuristesristes ens convida a la Taula Rodona “L’especial impacte de la violència masclista en les dones adolescents” que tindrà lloc el dijous 28 de novembre, al Pati Llimona (Sala Maragall), a les 18h (si pots confirmar l’assistència les ajudaràs en l’organització: info@donesjuristes.cat)

Benvinguda i presentació de l’informe elaborat per Dones Juristes “Drets de les dones adolescents davant la violència masclista a les relacions de parella”, a càrrec de la Directora de l’ICD, Sra. Núria Balada i Cardona i Mercè Claramunt Bielsa, Presidenta de Dones Juristes i coordinadora de l’informe.

Taula Rodona “L’especial impacte de la violència masclista en les dones adolescents”.Modera: Celeste Arella.

La violència masclista en l’adolescència. Descripció i situacions especifiques. A càrrec de Rosa Bertran, advocada i co-autora de l’informe.

Aspectes rellevants davant casos de violència masclista en l’àmbit de la parella. A càrrec de Marta Argudo, advocada i co-autora de l’informe.

L’autonomia de les adolescents i la violència masclista als TIC ’s. A càrrec de Patsili Toledo, Dra. en Dret i co-autora de l’informe.

Us hi esperem!

Log in with your credentials

Forgot your details?